Jest to idealne forum dla ludzi którzy chcą porozmawiać na różne tematy, ale nie mają z kim. Razem możemy poradzić sobie z nudą i podyskutować.
No dobra, nie muszę długo zastanawiać się, co mnie interesuje, ani o czym chciałabym pisać. Nie zaczynajmy, proszę, od sztywnych narzuconych z góry wątków - wiem, iż są one potrzebne, ze względu na jako-taki porządek na forum, ale proponuję wątek zatytułowany "Jeden worek", w którym to moglibyśmy rozpocząć dyskusje, a kiedy wypowiedzi będzie dość dużo, przenieść się do owych "sztywnych wątków", by kontynuować.
A o czym chcę rozmawiać? Głowa pełna pomysłów!
Najsampierw jestem niezwykle ciekawa waszych pomysłów/ waszych wizji przyszłości, jako że jesteśmy w wieku, w którym każą nam wybierać co dalej, tymczasem sama jestem cholernie niezdecydowana, mimo wielu wyobrażeń na jej temat.
Drugą sprawą są Małomiasteczkowe Kompleksy, stereotypy z jakimi przychodzi nam borykać się codziennie, a o których tak naprawdę nie możemy porozmawiać.
Ok, dziś już raczej nie dam rady tego zrobić bo przyznam się, że jestem już lekko śpiący, zmęczony a troszkę z tym roboty jest. Jutro na pewno zrobię to o co mnie prosisz. Mam tylko pytanie w którym wątku chcemy dyskutować? Tzn który mam zostawić a który usunąć. Tak myślałem, że na początku możemy pisać w piaskownicy, a reszta narazie usunąłbym i dał Wam prawa do tworzenia wątków w dziale ''Piaskownica''. Wtedy miałybyście co chcecie, czyli pisalibyśmy w jednym konkretnym dziale i tam byłby full przeróżnych tematów i temacików.
EDIT:
Zmieniłem skórkę, mam nadzieję, że jest lepsza niż poprzednia. Wydaje mi się przede wszystkim bardziej przejrzysta. W razie problemów, gdyby deseń forum się u was nie zmienił to proszę pisać!
EDIT(2):
Ogarnąłem te tematy i działy. Gdyby coś jeszcze Was trapiło to piszcie.
Ja Wam z chęcią pomogę adminować :>
siedziałem kiedyś w takich tematach, jestem otwarty na ludzi...
Póki co radzę sobie, ale kiedy przybędzie forumowiczów to na pewno będę miał Cię na uwadze! Tymczasem zapraszam do udzielania się! //Szymas552