Jest to idealne forum dla ludzi którzy chcą porozmawiać na różne tematy, ale nie mają z kim. Razem możemy poradzić sobie z nudą i podyskutować.
Ja tam jestem absolutną przeciwniczką małżeństw. Szczególnie tych w XXI wieku, kiedy co trzecie się rozpada. Ludzie zobowiązują się na całe życie, żeby zacząć wymiękać po pierwszych kłótniach... Poza tym nie widzę siebie z jedną osobą całe życie.
nie znalazłam jeszcze miejsca, do którego chciałabym wracać, czy mieszkać. Byłam w wielu fajnych, ciekawych miejscach, ale to jednak nie to.. Niby chciałabym mieszkać w wielkim mieście, gdzieś poza granicami Polski, ale wieś, taka typowa wieś też jest ciekawą opcją, ale jak dla mnie letnią. Apartament w wielkim mieście i letni domek na wsi, tak
vj napisał:
Oooo tak, przydałyby się pieniądze na taki wydatek
hahahaha
Chociaż właściwie myślę podobnie. Strasznie trudno porównywać wieś do miasta i odwrotnie. Oba są całkiem inne, chociaż mają swoje uroki.
dokładnie, w każdym z tych miejsc jest coś wyjątkowego, wystarczy się dostosować
Izzy napisał:
Góry. ;D Morze jak morze. A góry. ^^ Widoki, chodzenie, jakieś zwiedzanie. A na Krupówkach jacy chłopacy.
D
Dobrze w takim razie nie będę się już tak dumnie przechadzał po Krupówkach.
Izzy napisał:
Góry. ;D Morze jak morze. A góry. ^^ Widoki, chodzenie, jakieś zwiedzanie. A na Krupówkach jacy chłopacy.
D
No czasem coś się znajdzie, ale chyba już rzadziej. ^^ Z resztą, w przyszłości nie będzie to takie ważne, chociaż popatrzeć można XD
yoshika napisał:
Izzy napisał:
D
No czasem coś się znajdzie, ale chyba już rzadziej. ^^ Z resztą, w przyszłości nie będzie to takie ważne, chociaż popatrzeć można XD
Zdecydowanie nie będzie takie ważne. Mam nadzieję, że będę wtedy miała więcej pieniędzy do przepuszczenia w sieciówkach, więc co mnie tam obchodzą chłopacy
vj napisał:
yoshika napisał:
Izzy napisał:
D
Zdecydowanie nie będzie takie ważne. Mam nadzieję, że będę wtedy miała więcej pieniędzy do przepuszczenia w sieciówkach, więc co mnie tam obchodzą chłopacy
haha, popieram! gdzie tam wtedy sieciówki, pf - światowi projektanci! XD